torstai 11. heinäkuuta 2013

Livbox!Tänään posti toi jotain muutakin mielenkiintoista kuin kaasojeni lähettämiä epämääräisiä postikortteja. :D 

Liityin nimittäin jo viime kuussa Livboxin tilaajiin. Kyseessä on siis kuukausittain lähetettävä kosmetiikkatuotepakkaus, joka valikoidaan tekemäsi profiilin mukaan. Musta tää on ihan super ihana juttu!
Homma toimii siis niin, että kuun puolivälissä tililtäsi veloitetaan 15,90€ (sis. postikulut) ja seuraavan kuun alussa postilaatikosta kolahtaa kosmetiikkaa (okei saapumisilmoitus, mutta silti!). Boksiin valikoituu tuotenäytteitä, matkakokoisista tuotteista myyntipakkauksiin, tekemäsi kauneusprofiilin mukaisesti. Tässä kuussa teemana oli hiukset, ja mukana oli siis hiustuotteita. En malta odottaa että pääsen testaamaan! Mukana olleista ainoastaan glitterin nutturavalkki ja Carmexin klassikko huulirasva (paitsi että tää oli cherryä!) oli mulle tuttuja.Näiden lisäksi mulla on testissä Cuccio naturalen uudet geelilakat. Aiemmat kokemukseni geelilakoista eivät ole olleet kovin hyviä, joten odotukset on korkealla. :) Ainakin lakat vaikuttavat tooooosi hyviltä ja koostumus on paljon "kynsilakkamaisempi" kuin aiemmilla kokeilemillani merkeillä. Nyt haasteena on vaan malttaa pitää tätä samaa sävyä kolmisen viikkoa, että näen miten nämä oikeasti kestävät. :) Kerran jo tietysti vaihdoin kun tukkuun oli tullut uusia ihania värejä, mutta nyt lupaan ryhdistäytyä. :D Lupaan postata tästä sitten paremmin kun on yksi lakkausväli takana.

Cuccion ihanat geelilakat, vasemmalla sävy "Kyoto Cherry Blossoms" ja oikealla "Shaking My Morocco"

Vietettiin myös kesäinen kuvauspäivä Heidin kanssa, kun muutama puku oli "kuvaamatta". Pukuja ja hiuskoristeita voit käydä ihailemassa Heidin HT-Design blogista. Tuo Heidin kampaus sisältää muuten juuri tuon Livboxin mukanaan tuoman nutturavalkin ja timanttipinnejäkin meinattiin laittaa. :D Myös mun hääpuku on työn alla, can't wait! ;) <3

-Jemma

2 kommenttia: