sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tuunailua haaveissa...

Täällä ollaan taas piiiiiiitkän hiljaisuuden jälkeen. :) Tässä välissä on tapahtunut kaiken näköistä, mutta siitä myöhemmin lisää (lupaan: vähän nopeammalla tahdilla kuin aikaisemmin :D).

Siis asiaan: olen vaihteeksi kyllästynyt, meidän mustanruskeisiin ikean kalusteisiin, nyt ehkä lopullisesti. :) Koska en voi uusia koko sisustusta aina kun muutan mieltäni (siis usein), olen ajatellut tuunailla niitä hieman. Olen koko viikonlopun pyörinyt netissä ja googlaillu erilaisia tuunailuun liittyviä sivustoja, ja löytänyt vaikka mitä ihanaa!! Tässä muutamia esimerkkejä:

Meiltä löytyy aika paljon ikean Malm-sarjaa, mm. mustanruskea sänky. Tarkoituksena olisi verhoilla se jollain kivalla kankaalla. (Knipinkin olisi kivempi nukkua sängynpäätyyn nojaten, kun tausta olisi pehmeä, sänkyynhän se ei halua tulla nukkumaan, vaan on mieluummin lattialla. :)) Löysinkin aivan mahtavan sivuston, jonne ihmiset ovat postailleet omia IKEA hackejaan. Sieltä löytyi tälläinen! <3


Koska yöpöydät ovat samaa mustanruskeaa Malm-sarjaa, ajattelin maalata ne valkoisiksi ja tehdä päälle messuilta ostamistani ihanista terraviivan kaakeleista mosaiikkipäällysteen.


Ajattelin myös maalata keittiönpöydän, tv-tason ja olkkarin expedit-hyllyn valkoisiksi. Myös eteisen rottinkilipastot haluaisin maalata. Pöytää varten löysin täydellisen kuvan Erikaran blogista.

Yksi tuunailuhomma, joka mulla on pidempään ollut haaveissa, on uusi keittiön lamppu. Oltiin keväällä Knipin kanssa metsäretkellä Viikissä, ja mukaan tarttui ihana vanha kelottunut oksa. Sain siitä idean valaisimesta, jossa olisi sekä valo, että kynttilämahdollisuus ja kristalleja. En ole oikein keksinyt miten sen tekisin, kunnes vastaan tuli tämä IKEA Hack!

Veronpalautuksia ja vapaa-aikaa odotellessa... ;) Lupaan postata onnistuneet ja epäonnistuneet tuunaukset, kunhan sinne asti päästään. :D

Nyt äänestämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti