torstai 9. toukokuuta 2013

Yhden illan juttu.

Mulla on usein meneillään useampi neuleprojekti samaan aikaan ja koska en ole mikään maailman nopein neuloja/virkkaaja, välillä on kiva tehdä välissä jotain nopeaa. Joku yhden illan juttu. :) 

No, ostin viime Oulun reissulta hetken mielijohteesta Taito shopista ihanan pinkkiä trikookudetta. Kun sitten kiireessä juoksin junaan, tajusin, että neon pinkki ei ole (ainakaan tällä hetkellä :D) se meidän sisutuksen tehosteväri (osittain minusta johtumattomista syistä :)). Mietin, että mitä siitä tekisin ja aloitin selailun Kauhavan kangasaitan sivuilta, koska siellä on mun mielestä parhaat matonkude ohjeet. :) Päädyin sivuilla olevaan Esteri-laukkuun, mutta ilman bambuisia kahvoja, koska ne ei ole käyttömukavuudeltaan kovinkaan miellyttäviä. Sovelsin siis ohjetta hieman ja tein myös kahvat matonkuteesta. Tässä ohje Esteri-laukkuun.

Koska mulla sattuu olemaan rakas ystävä Maria, joka myös fanittaa neon värejä, päätin tehdä myös pari kudekorua (jotka oli ehkä muodissa joskus 10 vuotta sitten), koska olen huomenna menossa Marialle ripsihuoltoon.

Lisäinspiraationa toimi tänään H&M:ltä löytyneet ihanat olkaimettomat bikinit, joissa on samaa ihanaa neonpinkkiä, kuin trikookuteessa. (Mä todella uskon olevani bikinikunnossa kesällä) 

Kuva ei anna oikeutta värille ja laukkukin on vielä päättelemättä ja viimeistelemättä (kuten saatatte huomata takaa roikkuvasta kuteen pätkästä), mutta en malttanut olla postaamatta tätä silti ja koska lupasin Heidille ryhdistäytyväni. Ehkä laitan vielä myöhemmin paremman kuvan.

Huomenna en yksinkertaisesti enää voi keksiä syitä olla aloittamatta käsityön vuosisuunnitelmaa, jonka palautus on tiistaina... Paitsi että ne oranssit pitsineuleshortsit on kyllä kesken, ja.......


P.S. Viitaten edelliseen postaukseen ja uusiin biksuihin, senttejä on lähtenyt kolmessa viikossa yhteensä viisi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti