sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kesäkuntoon 2013!

Aiemmin mulla on yleensä nuo kaksi viimeistä numeroa tuossa vuosiluvussa ollut toisin päin. :) Tänä vuonna kuitenkin ihan vahingossa lähdin mukaan fitfarmin Bikini Challenge -nettivalmennukseen, kun ystäväni (ja yksi kaasoistani) Riina päätti aloittaa sen. Voin sanoa, että tuo vertaistuki on oikeasti ollut ehkä kaikkein tärkein koko hommassa. Toki sekin on iso apu, että mieheni treenaa tällä hetkellä ahkerasti, jolloin kotona ei ole juurikaan kiusauksia ruoan puolesta, kananmunia tosin menee. :D

Nyt on takana viikko kolme, ja ihan hyvin on mennyt. (paitsi se paahdetun ruisleivän himo kävi välillä sietämättömäksi, mutta en sortunut!) Epäröin aluksi hieman sitä, että kyseessä on valmennus, joka vaatii hyvää peruskuntoa, ja viimeisestä salikerrasta on, noh, aikaa. :) Koska mulla ei kuitenkaan ollut juurikaan pudotettavaa painoa, päätin ottaa haasteen vastaan. Ekalla viikolla pakarat oli aika hapoilla, mutta nyt menee jo helpommin! ;) Tiedän että treenata ja syödä terveellisesti voisi ilman nettivalmennuksiakin, mutta koen, että jos haluan oikeita tuloksia, tämä on mulle kaikkein helpoin vaihtoehto.


Treeniosuudessa parasta on se, että joka viikolle tulee uusi ulkotreeni, jonka olemme käyneet usein yhdessä tekemässä. Rehellisesti sanottuna en kykenisi käymään viittä kertaa viikossa pelkästään salilla vaikka ohjelmia onkin useampi. Ruokapuoli vaatiikin sitten hieman enemmän viitsimistä, koska kana ja salaatti tulivat korvista ulos jo ensimmäisen viikon jälkeen (vaikka salaatti yrittikin tsempata :D). Tällä viikolla kokkasin mm. epälasagnea, koska lämmintä ruokaa tekee mieli aika-ajoin. :) Tänään kuitenkin ruoka maistui parhaimmalta koko dieetin aikana, haettiin nimittäin sähkögrilli, i llllove it! Kesä! <3 Riinakin kävi miehensä kanssa meillä syömässä ja miettimässä hääkutsuja ja hurjistuimme jopa juomaan kevyt pommacia! :D (Enkä todellakaan ole mikään light-limujen ystävä. Yök! mutta pommac menee)

Vasemmalla kanasalaatti tsemppaa mua ja oikealla tän päivän grilliherkut! <3
Kyllä tämä siis tästä! ;) Dieetti loppuu juuri sopivasti ystäviemme häihin. Tämä tuleva morsian on tehnyt kyllä uskomattoman upean vartalon muokkauksen superdieetin avulla tammikuusta. Tästä justiinan blogiin. :)

ja to-do-listalla enää yksi essee tälle keväälle! Wuhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti